قیمت ویژه دستگاه نانوایی لواش برای خرید و استفاده در نانوایی ها توسط کارخانه های سازنده مشخص می شود. دستگاه های پخت نان لواش معمولا در اندازه های متفاوتی تولید می شوند و هر کسب و کاری طبق نیاز خود یکی را تعیین می کند. مشخصا هر چه طول این فر های گردان یا تونلی بیشتر شود، قیمت نیز بالاتر می رود.
آشنایی مختصر با دستگاه پخت نان
همیشه در بازار در حوزه دستگاه های مربوط به پخت نان شاهد دو نمونه دستگاه های کاملا نو و دستگاه های دسته دوم هستیم. برخی افراد ممکن است برای راه اندازی یک نانوایی ندانند بهتر است از چه نوع دستگاهی استفاده کنند. فلذا می توان گفت در ابتدا باید توانایی شما در کار کردن، ابعاد مغازه و حجم مشتریان آن منطقه مشخص باشد تا بتوانید بهترین دستگاه را انتخاب کنید.
دو مدل دستگاه در حالت کلی برای پختن نان وجود دارند که اکثر شرکت ها این دو مدل را تولید می کنند.
- فر گردان یا دوار: ساختار این فر شبیه یک دایره ی بزرگ در حال چرخش می باشد که قطر این دایره می تواند از حدود یک و نیم متر تا حتی ۴ متر در بازار باشد. این فر با چرخش خود و در معرض قرار گرفتن حرارت مستقیم شعله آتش و یا حرارت غیر مستقیم می تواند خمیر نان پهن شده روی کف سنگ خود را بپزد. اصولا این فر ها تقاضای بیشتری نسبت به فر تونلی دارند.
- فر تونلی یا ریلی: استاندارد های خاص خودش را این فر دارد و حرکت ریل های آن به شکل طولی می باشد که این ریل می تواند در مسیر چندین متری در معرض حرارت قرار بگیرد، خمیر را از ابتدای ریل خود دریافت می کند، آن را در مسیر حرکت می پزد و به انتهای تونل که می رسد، نان را در سبد جلوی آن رها می کند.
راه اندازی دستگاه نانوایی لواش سنتی
هر دستگاه نانوایی لواش سنتی و ماشینی باید در مغازه نصب شود، حتی در کارخانه پیش از ارسال به شخص سفارش دهنده تست شود و یا حتی اگر دست دوم می باشد باید در ابتدا بررسی شود و در مراحل بعدی به سمت راه اندازی شدن برود.
اصولا تکنسین های فنی کارخانه سازنده این دستگاه بعد از ثبت سفارش مشتریان، موارد مربوط به راه اندازی و نصب را انجام می دهند. در مواردی ممکن است مشتریان خودشان به این کار مسلط باشند و یا یک تعمیر کار و نصاب را در دسترس داشته باشند که بیشتر برای نصب دستگاه های دست دوم از آن ها کمک می گیرند.