قیمت دستگاه شاطر برقی برای نانوایی های پخت نان لواش در صورتی که از یک مرکز تولید و نمایندگی معتبر خریداری کنید می تواند بسیار مناسب برای شما تمام شد. شاطر برقی همان دستگاه سه کاره شاطر یار می باشد که امروزه در ایران در حجم عمده و با قیمت های مناسب تولید می شود تا در کنار فر پخت نان استفاده شود.
آشنایی با انواع نان در ایران
ایران یکی از کشور هایی است که به نان سنتی خوشمزه ای که تولید می کند در دنیا معروف است. حتی شاهد این هستیم که ایرانی های مقیم کشور های مختلف خارجی نانوایی هایی را تاسیس کرده اند که به پخت مختلف انواع نان سنتی در کنار نان های فانتزی و حجیم مشغول به کار هستند. تنوع نان ممکن است با توجه به محله یا شهر خاصی زیاد باشد، اما ما در اینجا به چند مورد نان اصلی اشاره می کنیم.
- نان لواش: نان لواش یک نان نازک می باشد. چانه خمیر این نان حجم زیادی ندارد و در اکثر شهر های شمالی و استان هایی همچون تهران از این نان به وفور استفاده می شود. در خمیر این نان اصولا از سبوس استفاده نمی شود.
- نان سنگک: این نان ضخیم می باشد و بسیار مقوی و خوشمزه است که آرد آن دارای سبوس است.
- نان تافتون: این نان در نمونه های ضخیم و نازک تولید می شود. معمولا استان های جنوبی از تافتون ضخیم استفاده می کنند.
- نان بربری: نانی بیضی شکل و خوشمزه می باشد که ضخیم تر از همه ی نان های قبلی است و در خمیر آن نیز سبوس به کار رفته است.
- نان فانتزی: این نان ها با دستگاه های طبقه ای و فر ها قنادی پخته می شوند و شامل نان های باگت در مدل های مختلف می شوند.
فروشندگان معتبر دستگاه شاطر برقی تافتون
دستگاه شاطر برقی تافتون یکی از تجهیزاتی می باشد که می توان با آن فرایند پهن کردن خمیر تافتون را در صورتی که از نمونه های ضخیم نباشد به کار گرفت. باید بدانید که این دستگاه در بازار توسط نمایندگی های کارخانه ها و خود تولیدی ها به فروش می رسد. بهتر است از فروشندگان معتبر و کسانی که در این زمینه اطلاعات کافی جهت راهنمایی کردن شما دارند، بهره گیرید.
این سایت یکی از بزرگترین مراکز عرضه کننده انواع دستگاه های شاطر برقی می باشد. قیمت دستگاه شاطر برقی جهت تحویل درب کارخانه به مشتریان اعلام می شود. اما در صورت خواست مشتری دستگاه مستقیما به شهر های مختلف فرستاده می شود و یا به مقصد صادراتی نیز ارسال می گردد.